Дилърството на М Кар Груп отвори врати с инвестиция от

...
 
Дилърството на М Кар Груп отвори врати с инвестиция от
Коментари Харесай

BMW и MINI с нов дом в София

  Дилърството на „ М Кар Груп ” отвори порти с инвестиция от 15 млн. евро
Премиум марките BMW и MINI към този момент имат нов дом в София. Преди броени дни отвори порти новото дилърство на „ М Кар Груп ” в столицата. Търговският комплекс предлага цялостната гама артикули на марките BMW и MINI, както и обвързваните с тях продажбени и следпродажбени услуги. Той е построен по най-високите стандарти на BMW Group, впечатлява с функционалност и точно обмисляне и не на последно място влиятелна локация, комфортна за клиентите на показаните премиум марки. Общата застроена повърхност на комплекса е близо 11 хиляди квадратни метра на 4 етажа, а инвестицията за построяването му се равнява на 15 милиона евро.

 
 Новото дилърството на „ М Кар София ” се намира на столичния бул. „ Черни връх ” №53. Новото дилърството на „ М Кар София ” се намира на столичния бул. „ Черни връх ” №53.
 

В модерния и моден интериор на комплекса на „ М Кар София ” се обитават настоящите модели на BMW, дружно със спортната гама BMW M, електрическата гама BMW i и MINI, цялостната гама на BMW Lifestylе и аксесоари, както и машинален сервиз и авторепаратура. Сервизният център разполага с съоръжение за диагностика, обслужване и ремонт на всички модели коли BMW и MINI, тенекеджийски и бояджийски услуги.

„ С доста старания и предпочитание, след 12 месеца строителство, този продажбено-сервизен център към този момент работи на цялостни обороти. Той е и един от най-модерните в Европа, отговарящ на настоящите стандарти на BMW Group ”, съобщи на формалното разкриване Иво Божинов, шеф на „ М Кар София ”. Високата оценка беше доказана и от Жан-Филип Парен – старши вицепрезидент за търговски район Европа на BMW Group.

 
 В модерния и моден комплекс на „ М Кар София ” се обитават настоящите модели от гамата на BMW. В модерния и моден комплекс на „ М Кар София ” се обитават настоящите модели от гамата на BMW.
 

Дигитализацията на процесите и построяването на онлайн магазин за BMW Lifestylе, аксесоари и аварийни елементи са измежду идните планове. „ М Кар София “ е петото оторизирано дилърство на BMW от фамилията на „ М Кар Груп “, в което влизат още „ М Кар Пловдив ”, „ М Кар Варна ”, „ М Кар Плевен ” и „ М Кар Скопие ”.

Търговската мрежа на BMW и MINI в България включва общо шест търговски местоположения – „ Ауто Бавария ” – София, „ М Кар София ”, „ М Кар Пловдив ”, „ Бова Кар ", Бургас, „ М Кар Варна ” и „ М Кар Плевен ”, както и два сервизни центъра – „ Дару Кар ” в София и „ Русе Кар ” в Русе.

 
 Най-голям интерес под покрива на „ М Кар София ” провокират спортните модели BMW M4 и BMW M2. Най-голям интерес под покрива на „ М Кар София ” провокират спортните модели BMW M4 и BMW M2.
 

 
 В шоурума има специфична секция за електрическите модели на BMW - спортния i8 и новаторски i3. В шоурума има специфична секция за електрическите модели на BMW - спортния i8 и новаторски i3.
 

 
 В обособена част на комплекса са ситуирани моделите от настоящата гама на MINI. В обособена част на комплекса са ситуирани моделите от настоящата гама на MINI.
 

 
 В дилърството „ М Кар София ” работи екип от млади и амбициозни хора, подготвени съгласно стандартите на BMW. В дилърството „ М Кар София ” работи екип от млади и амбициозни хора, подготвени съгласно стандартите на BMW.
 

 
 Посетителите на дилърството „ М Кар София ” могат да прегледат и тестват всички модели от гамата на BMW. Посетителите на дилърството „ М Кар София ” могат да прегледат и тестват всички модели от гамата на BMW.
 

 
 В модерния и моден интериор на комплекса се обитават цялостната гама на BMW Lifestylе и аксесоари. В модерния и моден интериор на комплекса се обитават цялостната гама на BMW Lifestylе и аксесоари.
 

 
 За феновете на туризма, за всички модели на BMW и MINI се оферират истински багажници за покрива. За феновете на туризма, за всички модели на BMW и MINI се оферират истински багажници за покрива.
 

 
 Сервизният център е оборудван за диагностика, обслужване и ремонт на всички модели BMW и MINI. Сервизният център е оборудван за диагностика, обслужване и ремонт на всички модели BMW и MINI.
 

 
 Сервизният център разполага с съоръжение за авторепаратура, тенекеджийски и бояджийски услуги. Сервизният център разполага с съоръжение за авторепаратура, тенекеджийски и бояджийски услуги.
 
Източник: klassa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР